Θεωρεί ότι μιλάει σε ανόητους ή το πιστεύει κιόλας ότι η Αριστερά έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια; (βίντεο)

Ο Κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως θεωρεί ότι μιλάει σε έναν ανόητο λαό χωρίς μνήμη και βούληση, φρόντισε να «θυμίσει» από το βήμα του πρωθυπουργού, πως την χώρα στα μνημόνια την έβαλε, ποιος άλλος, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Βγάλατε τη χώρα από τα μνημόνια, αφού πρώτα την βάλατε [σε αυτά]», είπε ο πρωθυπουργος. Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει ακόμα παραπάνω τους τόνους, λέγοντας προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ πως «είστε σαν τον πυρομανή, που αφού έχει κάψει πρώτα το σπίτι, ύστερα πανηγυρίζει επειδή κάλεσε την Πυροσβεστική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Ψυχραιμία» συνέστησε στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης μας πληροφόρησε πριν λίγο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια», σχολίασε άμεσα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Μάλλον τα απανωτά “γκολ” που έχει φάει τις τελευταίες μέρες του έχουν προκαλέσει απώλεια μνήμης. Του συνιστούμε ψυχραιμία, η ιστορική μνήμη δεν διαστρεβλώνεται».

Αλέξης Χαρίτσης@alexischaritsis

Ο κ. Μητσοτάκης μας πληροφόρησε πριν λίγο πως ο @syriza_gr έβαλε τη χώρα στα μνημόνια! Μάλλον τα απανωτά “γκολ” που έχει φάει τις τελευταίες μέρες του έχουν προκαλέσει απώλεια μνήμης. Του συνιστούμε ψυχραιμία, η ιστορική μνήμη δεν διαστρεβλώνεται.#Βουλη #vouli3678:34 PM – Jan 30, 2020Twitter Ads info and privacy125 people are talking about this

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί